4 varianter
Esjot Drev (Bosch, Gen.2) Hi-Speed

Esjot Drev (Bosch, Gen.2) Hi-Speed (26)

26-tandat högfartsdrev till motorerna Bosch Active och Performance (CX)!

379.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
Art.no ESJ-19-17105-26

Information om Esjot Drev (Bosch, Gen.2) Hi-Speed (26)

High Speed drev för hög toppfart! Framdrev till elcykel med motor från Bosch - För dig som vill anpassa din elcykel till just dina behov. Maximal toppfart eller bästa manövrering. Dreven finns i storlekarna 14-26 kuggar. Standard för Boschmotorerna är vanligtvis 15 tänder. Dreven är tillverkade i Tyskland av OEM-leverantören till Bosch och håller exakt samma kvalitet, material och coating som originaldreven.

Speedbox själva har testat 26-tandat drev och då kört 76 km/h! Elcykeln i testet hade en Bosch Performance-motor och det enda som var gjort med cykeln var att montera en Speedbox2 med borttagen fartspärr och drev i storlek 26. Standarddrev för Boschmotorn är 15 tänder, så detta drev är endast lämpligt för riktigt höga farter!

OBS! Detta drev "kräver" att ett trim som tillåter hastigheter över 50 km/h är monterat, annars kommer du nå "varvstoppet" rätt enkelt!

Passar följande motorer:

Bosch Active (före 2018)
Bosch Performance
Bosch Performance CX

(Ytterdiameter på detta drev är ca 112 mm)


OBS! Vissa framdrev (t.ex. på Scott E-Genius) har en innerplatta med 8 mm offset. Originaldrevet är då inte helt plant och dessa drev kommer inte att passa. Kontakta din återförsäljare för dessa OEM-specifika delar.

Tillbehör

Andra köpte också

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: