3 varianter
Esjot Drev (BOSCH) Hi Speed (Active/Perf)

Esjot Drev (BOSCH) Hi Speed (Active/Perf) (26)

26-tandat högfartsdrev till motorerna Bosch Active och Performance (CX)!

379.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
Art.no ESJ-19-17105-26

Information om Esjot Drev (BOSCH) Hi Speed (Active/Perf) (26)

High Speed drev för hög toppfart! Framdrev till elcykel med motor från Bosch - För dig som vill anpassa din elcykel till just dina behov. Maximal toppfart eller bästa manövrering. Dreven finns i storlekarna 14-26 kuggar. Standard för Boschmotorerna är vanligtvis 15 tänder. Dreven är tillverkade i Tyskland av OEM-leverantören till Bosch och håller exakt samma kvalitet, material och coating som originaldreven.

Speedbox själva har testat 26-tandat drev och då kört 76 km/h! Elcykeln i testet hade en Bosch Performance-motor och det enda som var gjort med cykeln var att montera en Speedbox2 med borttagen fartspärr och drev i storlek 26. Standarddrev för Boschmotorn är 15 tänder, så detta drev är endast lämpligt för riktigt höga farter!

OBS! Detta drev "kräver" ett trim som tillåter hastigheter över 50 km/h är monterat, annars kommer du nå varvstoppet rätt enkelt!

Passar följande motorer:

Bosch Active (före 2018)
Bosch Performance
Bosch Performance CX

(Ytterdiameter på detta drev är ca 112 mm)


OBS! Vissa framdrev (t.ex. på Scott E-Genius) har en innerplatta med 8 mm offset. Originaldrevet är då inte helt plant och dessa drev kommer inte att passa. Kontakta din återförsäljare för dessa OEM-specifika delar.

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också