5.0 1

BadAss Box 4 (Bafang, Egoing)

(1 recensioner)

BadassBox 4 till Bafang/egoing - Monteras snabbt och enkelt på hastighetssensorn. Flyttar assisterade toppfarten till 50km/h.

1999.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om BadAss Box 4 (Bafang, Egoing)

BADASS Box 4 trim till Bafang och egoing - Lättmonterat trim som tar bort fartspärren för assistans vid 25 km/h. Med trimmet monterat kommer hastigheten i displayen justeras så vid ca 40 km/h visas 20 km/h i displayen. Cykeln hjälper maximalt upp till 50 km/h. Kan variera något beroende på hjulets omkrets. För att nå 50 km/h krävs dock normalt att man även byter det främre drevet till större. Kontrollera att din hastighetssensor ser ut som på exempelbilden ovan (sensor ingår ej).

Passar följande motorer (även nyare modeller från 2020):

- Bafang M300, M400, M500 och M800 (Passar även MY2020)
- Egoing centermotor (Passar även MY2020)

 

OBS! Detta trim fungerar endast om cykeln har manuell bakväxel.


Trimmet drivs av ett batteri (AAA, 1 st medföljer) som räcker ungefär 7000 km tack vare strömsnål teknik och att den stänger av sig själv när den inte används. När man kommer in på allmänna vägar tar man enkelt bort trimmet så cykeln kan framföras lagligt. Efter att magneten återplacerats till sin ursprungliga position (lossa skruven - återplacera - dra åt skruven), så är cykeln laglig och redo att användas.

Storlek: 61 x 40 x 15 mm

Vikt: 37 g (utan batteri 27 g)

Batteri: 1.5V AAA battery (IEC R03) 1st medföljer

 

Montering av Badass på Bafang

För att montera detta trim lossas hastighetssensorn vid bakhjulet och fästs i trimmet enligt bild ovan (sensor medföljer ej).
Trim och sensor fästs sedan vid ramen och magneten positioneras enligt medföljande manual.
 
Första gången trimmet monteras rekommenderar vi att man byter ut skruven till magneten till den medföljande ”verktygsfria” skruven. Byter man ut skruven krävs inga verktyg för att justera in magneten till rätt position. 
 

Medföljande tillbehör:

- BadAss Trim
- Batteri AAA
- Vingskruv till magnet
- Magnet
- fyra buntband för montering

OBS! Hastighetssensor medföljer ej utan visas endast för monteringshjälp.VIKTIG INFO:

- Trimmet från badassBox får ej användas på allmänna vägar!
- Användning är endast tillåten på inhägnat område vid t.ex tävling eller test.
- Att montera trim från badass kan leda till att cykelns garanti slutar att gälla.
- Trimmet används helt på egen risk!
- Tillverkare och återförsäljare av boxen tar inget ansvar för ev. skador eller olyckor på personer eller egendom som uppkommer från användande av produkten.

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

Tillbehör

0
0

Recensioner

Robert

Köpte en Badass 4 till min Bafang M300 i en White XC-E Trainer 275 och äntligen får man ut cykelns fulla potential. Körning på flack cykelbana eller skogsstig är som smör i 40+ och då dessutom M300 inte har trycksensor kan man lätt "lufttrampa" och cykeln pinnar på som en elmoppe. Fortfarande lite klen i uppförsbackar men det är inte boxens fel utan snarare begränsningen av att köra en 250W. Montering tar en kvart och sen är det bara att njuta av att köra om alla andra :)

2020-11-04

Skriv en recension om produkten

Betyg: