7 varianter
Esjot Drev (Bosch, Gen.2)
5.0 1

Esjot Drev (Bosch, Gen.2) (18)

(1 recensioner)

18-tandat framdrev till Bosch Active och Performance (CX)

199.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
Art.no ESJ-19-17105-18

Information om Esjot Drev (Bosch, Gen.2) (18)

Framdrev till elcykel med motor från Bosch - För dig som vill anpassa din elcykel till just dina behov. Maximal toppfart eller bästa manövrering. Dreven finns i storlekarna 14-26 kuggar. Standard för Boschmotorerna är vanligtvis 15 tänder.

Passar följande motorer:

Bosch Active (före 2018)
Bosch Performance
Bosch Performance CX

(Ytterdiameter på detta drev är ca 77 mm)


OBS! Vissa framdrev (t.ex. på Scott E-Genius) har en innerplatta med 8 mm offset. Originaldrevet är då inte helt plant och dessa drev kommer inte att passa. Kontakta din återförsäljare för dessa OEM-specifika delar.

0
0

Recensioner

Niclas

Elcyklar sliter hårt på dreven i kassetten, särskilt som man ofta bara använder de två högsta växlarna. Istället för att köpa helt ny kassett köpte jag extra (större) framdrev för att kunna nyttja fler av dreven i kassetten och få längre livslängd på den. Har haft det i en månad med nästan dagligt cyklande och har fungerat utmärkt. Hade ett 15-tänders och bytte till ett 18 men hade kunnat gå högre, som till 22 på en gång eller kanske ännu större för att få ut mer av de stora bakdreven. Så större framdrev behöver inte bara vara för den som tänker cykla asfort utan kan även fungera för att få ut mer av bakdreven när de högsta växlarna blivit för slitna. Jag är inte särskilt händig men gick rätt lätt att byta med hjälp av en youtube-video. Använde hylsa och vevarmsdragare härifrån sajten för att få bort vevarmen och lossa låsringen samt en tandpetare för att få loss O-ringen. Bara haft drevet en månad så kan inte uttala mig om livslängden men känns som bra kvalitet. Youtube-video: https://www.youtube.com/watch?v=Urtjc4-LKcQ

2019-05-31

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också