SpeedBox Hastighetsmätare (B.Cyclo) Bluetooth

SpeedBox B. Cyclo är en unik och diskret cykeldator som registrerar din åktur. Kopplas via bluetooth till Speedbox APP.

1399.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om SpeedBox Hastighetsmätare (B.Cyclo) Bluetooth

SpeedBox B. Cyclo är en unik och diskret Bluetooth-cykeldator som registrerar din åktur utan att du ens märker det. B. Cyclo har ett icke-flyktigt minne så även om batteriet tar slut kommer du aldrig att förlora dina data som totalt avstånd, tid, genomsnitt och maxhastighet.

Batterilivslängden på en enda laddning är cirka 80 timmars körning med en konstant Bluetooth -åtkomst till SpeedBox -appen.

 

EGENSKAPER:

  • Bluetooth cykeldator
  • Trådlös
  • Laddningsbart batteri
  • Kompatibel med SpeedBox App
  • Spara din resa-funktion
  • Distans- och tidsstatistik
  • Icke-flyktigt minne


För att utnyttja hela potentialen i SpeedBox B. Cyclo kopplar du den till SpeedBox-appen på din iOS- eller Android -smartphone. Du kommer inte bara att se dina kördata (faktisk hastighet, restid, körtid, genomsnittlig och maximal hastighet) på en stor, lättläst display, du kommer även kunna spara dina resor och kontrollera dina dagliga / veckovisa / månadsvis / årlig statistik över restid och sträcka. Och även om du inte kopplar ihop B. Cyclo med din telefon medan du rider, kommer data (restid, tid, genomsnitt och maximal hastighet) fortfarande att lagras och sparas säkert.

Första aktiveringen
När den har packats upp ligger SpeedBox B. Cyclo i ett djupt viloläge och måste väckas genom att ansluta till en nätadapter med USB -utgång med den medföljande kabeln.

Anslut till B.Cyclo
Innan enheten synkas med telefonen ska du aktivera B. Cyclo genom att rotera hjulet 360°. Välj sedan enheten från listan i SpeedBox-appen.

Strömsparläge
Om hjulen snurrar och du inte parkopplat B. Cyclo till din telefon stängs Bluetooth av efter 10 sekunder av energibesparande skäl. Total distans, tid, genomsnitt och maxhastighet sparas och registreras fortfarande. För att para ihop B. Cyclo med din telefon är det sedan nödvändigt att stanna cykeln i cirka 10 sekunder.

Ladda batteriet
Även om batteriet tar slut helt förlorar du inte resedata. Ändå är det lämpligt att ladda det i tid för att säkerställa permanent datainspelning. SpeedBox B.Cyclo laddas med en standardadapter med USB-utgång (5 V / 0,5 A eller mer) och den medföljande USB-kabeln. För att undvika att demontera B. Cyclo varje gång du behöver ladda den, rekommenderas att du använder en powerbank med USB-utgång eller helt enkelt placerar cykeln närmare eluttaget. Adapter och powerbank ingår inte.

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: