BadAss (Pendix) typ 3.4

Badass trim till Pendix elcykelmotor - Installeras enkelt på elcyklar med motor från Pendix och uppgraderar systemets hastighetsbegränsning till 50km/h

1399.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
Art.no BAD-142

Information om BadAss (Pendix) typ 3.4

BADASS trim till elcykel med motor från Pendix - Trim från BADASS eBiKES som enkelt monteras på Pendix hastighetssensor. Monteringen är mycket enkel och säkras med en gummiring. Elcykeln är redo att använda så fort givaren (magneten) justerats till nya positionen (se video nedan). När trimmet monterats på cykeln så halverar det alla hastigheter över ca 18 km/h, kan variera något beroende på hjulets omkrets. Cykeln kommer därmed fortsätta kunna hjälpa till upp till 50 km/h.

Trimmet drivs av ett batteri (CR2, 1 st medföljer) som räcker ungefär 6000 km, eller ett år (urladdat batteri) tack vare strömsnål teknik och att den stänger av sig själv när den inte används. Boxen är vattentålig och klarar regn och slask. Fungerar även under vatten om man hamnar i en riktigt djup pöl.

När man kommer in på allmänna vägar öppnar man enkelt gummiringen och tar bort trimmet så kan cykeln framföras lagligt. Efter att magneten återplacerats till sin ursprungliga position (lossa skruven - återplacera - dra åt skruven), så är cykeln laglig och redo att användas.

Storlek: 52 x 42 x 21 mm
Vikt: 32 g

Efter monteringen av trimmet ska magneten vinklas (se videon).

OBS: Första gången trimmet monteras rekommenderar vi att man byter ut skruven till magneten till den medföljande ”verktygsfria” skruven. Byter man skruven krävs inga verktyg för att montera och ta bort trimmet.

VIKTIG INFO:
- Trimmet från badassBox får ej användas på allmänna vägar!
- Användning är endast tillåten på inhägnat område vid t.ex tävling eller test.
- Att montera trim från badass kan leda till att cykelns garanti slutar att gälla.
- Trimmet används helt på egen risk!
- Tillverkare och återförsäljare av boxen tar inget ansvar för ev. skador eller olyckor på personer eller egendom som uppkommer från användande av produkten.

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också