SpeedBox 3.1 (Bafang, 4-pin)

SpeedBox 3.1 till Bafang/egoing (4-pin) - Trim till elcykel med centermotor från egoing och Bafang med canbus (tillverkade 2020 eller senare). Detta trim tar helt bort hastighetsspärren för assistans vid 25km/h. Visar rätt hastighet i displayen!

1949.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om SpeedBox 3.1 (Bafang, 4-pin)

Speedbox 3.1 - Trim till egoing och Bafang centermotor. Trimmet är en processorkontrollerad enhet som tar bort spärren vid 25 km/h. Detta trim passar motorer som har en hastighetssensor med fyra stift (4-pin).

Egenskaper:

Aktivering: Belysningsknapp / +-+-

Maxhastighet: Obegränsad
*Observera att hastigheten 99 km/h är maximal toppfart och att den uppnådda toppfarten beror på cykeltyp, utväxling mm.

Hastighetsvisning: Riktiga värden

Passar till följande motorer: Bafang och egoing (Bafang) centermotor, 250W/36V

  • Crescent egoing - centermotor (MY 2020 eller senare)
  • Kildemoes egoing - centermotor (MY 2020 eller senare)
  • Bafang M300 - modest drive (MY 2020 eller senare)
  • Bafang MaxDrive M400 centermotor (MY 2020 eller senare)
  • Bafang M420 centermotorHur fungerar Speedbox 3.1 till Bafang?

Trimmet kan aktiveras direkt från mobilapplikationen eller på cykelns display. Ett tryck på belysningsknappen visar ett värde på 9.9 km/h (6.2 mph) i displayen och efter det kommer motorn assistera även efter 25 km/h.

För att avaktivera trimningssatsen; tryck på belysningsknappen igen. Värdet på 2.5 km/h (1.6 mph) visas i displayen och hastighetsgränsen återställs till 25 km/h. Din elcykel kommer då att fungera som innan installationen av produkten.

SpeedBox fungerar även på cyklar utan belysningsfunktion. I det fallet kan du trycka kombinationen + - + - på displayens knappar och SpeedBox kommer att aktiveras. Du kan enkelt inaktivera SpeedBox på samma sätt.

TIPS: Du kan ställa in maxhastigheten för en elektrisk assistans genom att ändra lägen genom att växla lägen tre nivåer ner och sedan tre nivåer upp. En faktisk hastighetsgräns kommer att visas efter det. Den maximala hastigheten för en elektrisk assistans kan ändras genom att trycka kort på LIGHT-knappen eller genom att vrida bakhjulet 360°. Den senast visade gränsen kommer att sparas efter 5 sekunders inaktivitet.

Monteringsguide Speedbox 3.1 (Bafang/egoing)

När du ansluter SpeedBox till en elcykel hittar du kontakter som är färgmarkerade för att göra installationen mycket enkel. Speedbox har förberett detaljerade instruktioner och filmer för att göra installationen enkel för dig. Demontering av vår trimprodukt är lika enkelt. Om du har några problem med installation eller demontering, tveka inte att höra av dig.

Om du planerar att installera SpeedBox på en helt ny cykel, se till att du kör den i minst 1 km innan trimningen aktiveras första gången.

 

OBS! Om mjukvaran i cykelns system skall uppdateras måste trimmet monteras bort innan och sedan återmonteras igen eftera att uppdateringen är klar.

 

Observera att användning av modiferade elcyklar är olagligt på allmän väg. Visa hänsyn till omgivning och medtrafikanter, följ trafikregler och använd hjälm!

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

Tillbehör

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: