WTP Vevarmsverktyg (Octalink, Isis)

WTP Vevarmsverktyg (Octalink, Isis)

Vevarmsverktyg för OCTALINK och ISIS - Gör att du kan lossa pedalarmen på din elcykel. Ett måste för att i de flesta fall kunna montera trim innanför motorkåpan.

219.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om WTP Vevarmsverktyg (Octalink, Isis)

Detta verktyg gör att du kan lossa pedalarmen på din elcykel. Vevarmsavdragare är ett måste för att i de flesta fall kunna montera trim innanför motorkåpan.

Passar för vevar med system OCTALINK och ISIS.

Octalink har åtta splines på vevaxeln som pedalarmen sitter på. Isis har tio spines. Ta av skyddslocket "dammskyddet" på pedalarmen så ser du hur det ser ut på insidan. Ytterdiameter på den del av avdragaren som ska genom hålet i pedalarmen är 16,47 mm

 

Länk till monteringsguide för avdragare

 

Info:
- Avdragarens yttre gängor skruvas in i själva pedalarmen. Börja med att först gänga ut verktyget så långt det går.
- Dra sedan verktygets gängade del för hand så du känner att gängan är rätt och att verktyget går i gängorna rätt. Det ska gå att skruva flera varv för hand om den är rätt. Går verktyget trögt i pedalarmen bör det inte användas. Kontrollera även så att gängorna är rena på verktyg och pedalarm innan det skruvas in.
- När den yttre gängan är ordentligt iskruvad i pedalarmen drar man med hävarmen vilket får verktyget att pressa ut pedalarmen.

Modell: Octalink, Isis

Liknande produkter

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: