Polini HI-SPEED E-BIKE (BOSCH) ACTIVE / Perf

Trim till elcykel med motor Bosch Active, Performance eller Performance CX. Höjer assisterade toppfarten på elcyklar med dessa motorer från 25km/h till 50 km/h. 100% made in Italy!

1099.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
Art.no POL-950.830.031

Information om Polini HI-SPEED E-BIKE (BOSCH) ACTIVE / Perf

Trim till Bosch Active-Line och Performance-Line (CX)

Dessa motorer sitter på många elcyklar med Boschmotor som är tillverkade efter 2014.

Trimmet utnyttjar motorns hela potential genom att undgå begränsningen på 25 km/h och att gör så att motorn är aktiv ända upp till 50km/h. Installationen är enkel och monteringen tar endast några minuter med rätt verktyg. Ingreppet är helt osynligt och görs utan att motorn behöver öppnas då box och kablar sitter inne i plastkåpan till vevhuset. Kontakterna på boxen motsvarar originalkontakterna och har samma vattentäta skydd.

Inga inställningar behöver göras då trimmet ställer in sig själv. Enheten får strömförsörjning via inkopplingen, så den behöver inget batteri.
Avstrypningsfunktionen kan enkelt inaktiveras genom att magneten som monteras på utsidan av kåpan tas bort. Magneten kan då fästas på t.ex. utsidan av motorn.
Hastighetsmätaren kommer visa halva hastigheten när trimmet är monterat och aktivt. Även trippmätaren kommer visa halva längden när trimmet är aktierat. För att veta aktuell hastighet och hur långt man åkt får man helt enkelt dubbla siffrorna som visas.

Passar till följande motorer (se bilder ovan):
Bosch Active
Bosch Performance
Bosch Performance CX

Installation - BOSCH ACTIVE LINE och PERFORMANCE LINEBild 1 - Placera Hi-Speed-boxen och den svarta sensorn på den dubbelhäftande tejpen och skär ut så det matchar box och sensor. Fäst sedan tejpen på box och sensor.

Bild 2 - Montera av vevarmen (OBS! Detta kräver ett specialverktyg/avdragare M22 med 1mm gänga) och ta bort plastskyddet (torx 3).

Bild 3 - Tvätta bort damm och smuts från området på insidan av kåpan där trimboxen ska fästas, så att tejpen fäster ordentligt. Montera enligt anvisning på bilden. Fäst trimboxen med tejpen genom att trycka den stadigt mot underlaget.

Bild 4 - Koppla ur kontakten från Boschmotorn och anslut den till HI-Speed-trimmet (A); koppla sedan Hi-Speed-kontakten till Boschmotorn (B). Kontakterna har kopplingar så de endast kan anslutas på ett sätt.

Bild 5 – Montera kåpan med torxskruvarna försiktigt så inte gängorna förstörs. Montera sensorn på kåpans utsida med dubbelhäftande tejpen på motsvarande plats där trimboxen moterades. För att aktivera trimmet sätts magneten på den svarta sensorn. För att avaktivera tas magneten bort.

OBS! – När mätardisplayen är på och trimmet är aktiverat med magneten kan siffror mellan 9-12 km visas på displayen i några få sekunder. Aktivering och avaktivering av trimboxen kan göras även när fordonet är på. Man behöver alltså inte stänga av elcykeln för att slå på eller av funktionen. Hastighetsmätaren kommer alltid visa halva verkliga hastigheten när boxen är aktiv, så för att veta aktuell hastighet med trimboxen aktiverad får man helt enkelt dubbla visad hastighet. Vissa elcyklar kommer inte kunna nå 50 km/h på grund av faktorer som t.ex. utväxling och annat som påverkar toppfarten.

OBS! Läs detta innan du installerar en trimbox på din elcykel

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också