Polini HI-SPEED E-BIKE (Panasonic)

Polini HI-SPEED E-BIKE (Panasonic)

Trim till elcykel med motor från Panasonic. Höjer assisterade toppfarten på elcyklar med Panasonicmotor från 25km/h till 50 km/h. 100% made in Italy

999.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-3 dagar
Art.no POL-950.830.032

Information om Polini HI-SPEED E-BIKE (Panasonic)

Trim till elcykel (e-cykel) med motor från Panasonic. Syftet är att bättre utnyttja motorns potential genom att undgå begränsningen på 25 km/h och att göra så att motorn är aktiv ända upp till 50km/h.

Installationen är mycket enkel och hela monteringen tar endast några minuter med rätt verktyg. Ingreppet är helt osynligt och görs utan att motorn behöver öppnas då trimbox och kablar sitter inne i plastkåpan till vevhuset. Kontakterna på trimboxen motsvarar originalkontakterna och har samma vattentäta skydd.

Inga inställningar behöver göras då trimmet ställer in sig själv. Enheten får strömförsörjning via inkopplingen, så den behöver inget batteri.
Avstrypningsfunktionen kan enkelt inaktiveras genom att magneten som monteras på utsidan av kåpan tas bort. Magneten kan då fästas på utsidan av motorn.
Hastighetsmätaren kommer visa halva hastigheten när trimmet är monterat och aktivt. Även trippmätaren kommer visa halva längden när trimmet är aktivt. För att veta aktuell hastighet och hur långt man åkt får man helt enkelt dubbla siffrorna som visas.

Montering av trim på elcykel med motor från PANASONIC

Bild 1 - Placera trimboxen och den svarta sensorn på den dubbelhäftande tejpen och skär ut så det matchar trimbox och sensor. Fäst sedan tejpen på trim och sensor.

Bild 10 - Lossa och ta bort plastkedjeskyddet

Bild 11 - Fäst trimboxen med dubbelhäftande tejp enligt bilden.

Bild 12 - På motsatt sida av kåpan ska den svarta sensorn monteras med hjälp av dubbelhäftande tejpen.

Bild 13 - Dra ut röda kabeln ur den stora vita kontakten men låt övriga kopplingen sitta för att göra nästa anslutning enklare.

Bild 14 – Koppla ur hjulsensorn och anslut trim-boxen. Koppla in den röda kabeln från bild 13 och isolera kontakten. Se till att kablarna till trimboxen sitter rätt och ordentligt.
För att aktivera trimmet sätts magneten på den svarta sensorn. För att avaktivera tas magneten bort.

Länk till manual och monteringsanvisning

Observera att användning av modiferade elcyklar är olagligt på allmän väg.
Visa hänsyn till omgivning och medtrafikanter, följ trafikregler och använd hjälm!

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också