SpeedBox 3.0 (Specialized)

SpeedBox 3.0 Specialized - Trim till elcykel från Specialized som tar bort assistanspärren vid 25 km/h

2399.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om SpeedBox 3.0 (Specialized)

Speedbox 3.0 Specialized - SpeedBox 3.0 är en smart produkt av tredje generationen med möjlighet att ställa in en hastighetsgräns för Specialized e-cyklar med Specializedmotorer (inklusive SL-motorer)

SpeedBox 3.0 inaktiverar hastighetsbegränsaren på e-cykeln och du kan njuta av att cykla i obegränsad hastighet. Efter att produkten har installerats kommer din e-cykels display att visa verkliga data, såsom maximal och medelhastighet, daglig körsträcka och marschräckvidd.

Egenskaper:

Aktivering: Alltid aktiv efter montering.

Maxhastighet: Obegränsad
*Observera att hastigheten 99 km/h är teoretisk maximal toppfart och att den uppnådda toppfarten beror på cykeltyp, utväxling mm.

Hastighetsvisning: Riktiga värden

Passar till följande motorer:

  • Specialized
  • Specialized SL


OBS fungerar ej till SL-modeller med TCU Mastermind

Hur fungerar SpeedBox 3.0 B. för Specialized?

SpeedBox installeras i elcykelramen under TCU/TCD-enheten. Du aktiverar trimningen genom att slå av och på elcykeln två gånger. Därefter är trimningen fortfarande aktiv med en inställd maximal assistanshastighet på 50 km/h.

Du kan ställa in den maximala hastighetsgränsen genom att växla lägen från TURBO-läge tre nivåer ner och sedan tre nivåer upp (TRAIL - ECO - OFF - ECO - TRAIL - TURBO). Displayen visar den maximala hastighetsgränsen på 25 km/h. Med varje kort aktivering av WALK-funktionen kommer du att öka den maximala hastighetsgränsen med 5 km/h (vissa typer av displayer kan avrunda siffran uppåt till närmaste heltal). Den senast visade gränsen kommer att sparas efter 5 sekunders inaktivitet. Den inställda gränsen måste bekräftas genom att stänga av och starta elcykeln två gånger.

Du kan kontrollera den för närvarande inställda högsta hastighetsgränsen i appen eller genom att trycka på + - + - knappkombinationen.

Monteringsguide Speedbox 3.0 Specialized

När du ansluter SpeedBox till en elcykel hittar du kontakter som är färgmarkerade för att göra installationen mycket enkel. Speedbox har förberett detaljerade instruktioner och filmer för att göra installationen enkel för dig. Demontering av vår trimprodukt är lika enkelt. Om du har några problem med installation eller demontering, tveka inte att höra av dig.

Om du planerar att installera SpeedBox på en helt ny cykel, se till att du kör den i minst 1 km innan trimningen aktiveras första gången.

 

Observera att användning av modiferade elcyklar är olagligt på allmän väg. Visa hänsyn till omgivning och medtrafikanter, följ trafikregler och använd hjälm!

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: