SpeedBox 3.0 (Brose/Specialized)

SpeedBox 3.0 till Brose / Specialized - Trim till elcykel med motor tillverkad av Brose (Specialized). Ställbar maxfart (upp till max 99 km/h*)

2299.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om SpeedBox 3.0 (Brose/Specialized)

Speedbox 3.0 Brose / Specialized - Trim och Stöldskydd till Brose / Specialized. SpeedBox 3.0 till Brose är en revolutionerande trimbox som höjer maxhastigheten på din elcykel och dessutom hindrar obehöriga från att kunna använda cykeln!

Egenskaper:

Aktivering: Speedbox App / Walk-knapp / +-+-

Maxhastighet: Obegränsad
*Observera att hastigheten 99 km/h är maximal toppfart och att den uppnådda toppfarten beror på cykeltyp, utväxling mm.

Hastighetsvisning: Riktiga värden

Passar till följande motorer:

  • Specialized (OBS! ej till SL-modeller)
  • Brose S-MAG
  • Brose S
  • Brose T
  • Brose C
  • Brose T-Alu


OBS fungerar ej till Brose S Mag FIT

 


Kompatibel med Speedbox App

Hur fungerar Speedbox 3.0 till Brose?

Trimmet kan aktiveras direkt från mobilapplikationen eller på cykelns display. Ett tryck på WALK-knappen visar ett värde på 9.9 km/h (6.2 mph) i displayen och efter det kommer motorn assistera även efter 25 km/h.

För att avaktivera trimningssatsen; tryck på WALK-knappen igen. Värdet på 2.5 km/h (1.6 mph) visas i displayen och hastighetsgränsen återställs till 25 km/h. Din elcykel kommer då att fungera som innan installationen av produkten.

SpeedBox fungerar även på cyklar utan WALK-assist. I det fallet kan du trycka kombinationen + - + - på displayens knappar och SpeedBox kommer att aktiveras. Du kan enkelt inaktivera SpeedBox på samma sätt.

TIPS: Du kan ställa in maxhastigheten för en elektrisk assistans i SpeedBox-appen eller genom att ändra lägen: TURBO - TRAIL- ECO - OFF - ECO - TRAIL - TURBO. En faktisk hastighetsgräns kommer att visas efter det. Den maximala hastigheten för en elektrisk assistans kan växlas genom att aktivera WALK assist-funktionen kort eller genom att snurra bakhjulet 360°. Värdet på 1,5 km/h på displayen motsvarar gränsen på 15 km/h, 2 km/h motsvarar gränsen på 20 km/h, 2,5 motsvarar 25 km/h, 3,0 motsvarar med 30 km/h motsvarar 9,9 99 km/h etc. Den senast visade gränsen kommer att sparas efter 5 sekunders inaktivitet.

Monteringsguide Speedbox 3.0 (Brose / Specialized)

När du ansluter SpeedBox till en elcykel hittar du kontakter som är färgmarkerade för att göra installationen mycket enkel. Speedbox har förberett detaljerade instruktioner och filmer för att göra installationen enkel för dig. Demontering av vår trimprodukt är lika enkelt. Om du har några problem med installation eller demontering, tveka inte att höra av dig.

Om du planerar att installera SpeedBox på en helt ny cykel, se till att du kör den i minst 1 km innan trimningen aktiveras första gången.

 

OBS! Om mjukvaran i cykelns system skall uppdateras måste trimmet monteras bort innan och sedan återmonteras igen eftera att uppdateringen är klar.

 

Observera att användning av modiferade elcyklar är olagligt på allmän väg. Visa hänsyn till omgivning och medtrafikanter, följ trafikregler och använd hjälm!

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

Tillbehör

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: