SpeedBox B-Tuning 3.0 (Brose/Specialized) Bluetooth

SpeedBox B-Tuning 3.0 till Brose / Specialized - Trim till elcykel med motor tillverkad av Brose (Specialized). Ställbar maxfart (upp till max 99 km/h*)

3649.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
Art nr SPB-SB3BT_BRO

Information om SpeedBox B-Tuning 3.0 (Brose/Specialized) Bluetooth

Speedbox B-Tuning 3.0 Brose - Trim och Stöldskydd till Brose / Specialized. SpeedBox B-Tuning till Brose är en revolutionerande trimbox som höjer maxhastigheten på din elcykel och dessutom hindrar obehöriga från att kunna använda cykeln!

B-Tuning kommunicerar med en App från Speedbox där man kan aktivera stöldskydd, ändra och spara inställningar. Ytterligare en bra funktion är att det går att helt dölja trimmet för de som inte ska se det.

Egenskaper:

Aktivering: Speedbox App / Walk-knapp / +-+-

Maxhastighet: Obegränsad
*Observera att hastigheten 99 km/h är maximal toppfart och att den uppnådda toppfarten beror på cykeltyp, utväxling mm.

Hastighetsvisning: Riktiga värden

Passar till följande motorer:

 • Specialized (OBS! ej till SL-modeller)
 • Brose S-MAG
 • Brose S
 • Brose T
 • Brose C
 • Brose T-Alu


OBS! Fungerar ej till cyklar som har en "dummy plugg" i displayporten i motorn.
OBS fungerar ej till Brose S Mag FIT


Kompatibel med Speedbox App

Hur fungerar Speedbox 3.0 till Brose?

Trimmet kan aktiveras direkt från mobilapplikationen eller på cykelns display. Ett tryck på WALK-knappen visar ett värde på 9.9 km/h (6.2 mph) i displayen och efter det kommer motorn assistera även efter 25 km/h.

För att avaktivera trimningssatsen; tryck på WALK-knappen igen. Värdet på 2.5 km/h (1.6 mph) visas i displayen och hastighetsgränsen återställs till 25 km/h. Din elcykel kommer då att fungera som innan installationen av produkten.

SpeedBox fungerar även på cyklar utan WALK-assist. I det fallet kan du trycka kombinationen + - + - på displayens knappar och SpeedBox kommer att aktiveras. Du kan enkelt inaktivera SpeedBox på samma sätt.

TIPS: Du kan ställa in maxhastigheten för en elektrisk assistans i SpeedBox-appen eller genom att ändra lägen: TURBO - TRAIL- ECO - OFF - ECO - TRAIL - TURBO. En faktisk hastighetsgräns kommer att visas efter det. Den maximala hastigheten för en elektrisk assistans kan växlas genom att aktivera WALK assist-funktionen kort eller genom att snurra bakhjulet 360°. Värdet på 1,5 km/h på displayen motsvarar gränsen på 15 km/h, 2 km/h motsvarar gränsen på 20 km/h, 2,5 motsvarar 25 km/h, 3,0 motsvarar med 30 km/h motsvarar 9,9 99 km/h etc. Den senast visade gränsen kommer att sparas efter 5 sekunders inaktivitet.

 

SpeedBox App för SpeedBox 3.0 B.Tuning Brose

SpeedBox App är speciellt designad för SpeedBox 3.0 B.Tuning, som använder Bluetoothteknik för att ansluta din elcykel till din mobilapplikation. Efter att ha laddat ner applikationen och anslutit din mobiltelefon till din e-cykel kommer du att se aktuella data och resparametrar som visas på din telefon. Cykelturer kan lagras så att resultaten kan jämföras med vänner och tillsammans kan de följa deras prestation. Så njut av åkturen och lämna och kontrollera parametrarna för trippen senare!

SpeedBox App funktioner:

 

 • Trimkontroll
 • Inställningar för hastighetsbegränsning
 • Spara och visa dina resor
 • Osynligt trim
 • Motorlås
 • Motordiagnostik


SpeedBox 3.0 B.Tuning är inte begränsad till att arbeta med SpeedBox-appen. Det är dock ett utmärkt verktyg som ger dig en fullständig överblick över dina prestationer.

Ladda ner SpeedBox-appen till din telefon innan du beställer SpeedBox 3.0 B.Tuning. Du kan då prova demoversionen och lära känna alla funktioner och samtidigt se till att applikationen är fullt fungerande på din telefon. För att ansluta till SpeedBox B.Tuning måste din telefon vara utrustad med Bluetooth 4.0 eller högre.

TIPS: Testa gärna Appen i DEMO-läge innan köp, så ser du hur den fungerar!

 

OBS! Kontrollera att din telefon stödjer Appen innan du köper trimmet!

 

Monteringsguide Speedbox 3.0 (Brose / Specialized)

När du ansluter SpeedBox till en elcykel hittar du kontakter som är färgmarkerade för att göra installationen mycket enkel. Speedbox har förberett detaljerade instruktioner och filmer för att göra installationen enkel för dig. Demontering av vår trimprodukt är lika enkelt. Om du har några problem med installation eller demontering, tveka inte att höra av dig.

Om du planerar att installera SpeedBox på en helt ny cykel, se till att du kör den i minst 1 km innan trimningen aktiveras första gången.

 

OBS! Om mjukvaran i cykelns system skall uppdateras måste trimmet monteras bort innan och sedan återmonteras igen eftera att uppdateringen är klar.

 

Observera att användning av modiferade elcyklar är olagligt på allmän väg. Visa hänsyn till omgivning och medtrafikanter, följ trafikregler och använd hjälm!

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

Tillbehör

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: