SpeedBox B-Tuning 3.1 (Bafang, 4-pin) Bluetooth

SpeedBox 3.1 B.Tuning till Bafang - Trim till elcykel med centermotor från egoing och Bafang med canbus (tillverkade 2020 eller senare). Detta trim tar helt bort hastighetsspärren för assistans vid 25km/h. Visar rätt hastighet i displayen!

2999.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
Art nr SPB-SB31BT_BAF

Information om SpeedBox B-Tuning 3.1 (Bafang, 4-pin) Bluetooth

Speedbox 3.1 BT (Bluetooth)- Trim till egoing och Bafang centermotor. Trimmet är en processorkontrollerad enhet som tar bort spärren vid 25 km/h. Detta trim passar motorer som har en hastighetssensor med fyra stift (4-pin).

B-Tuning kommunicerar med en App från Speedbox där man kan aktivera stöldskydd, ändra och spara inställningar. Ytterligare en bra funktion är att det går att helt dölja trimmet för de som inte ska se det.

Egenskaper:

Aktivering: Speedbox App / Belysningsknapp / +-+-

Maxhastighet: Obegränsad

Hastighetsvisning: Riktiga värden

Passar till följande motorer: Bafang och egoing centermotor, 250W/36V

 • Crescent egoing - centermotor (MY 2020 eller senare)
 • Kildemoes egoing - centermotor (MY 2020 eller senare)
 • Bafang M300 - modest drive (MY 2020 eller senare)
 • Bafang MaxDrive M400 centermotor (MY 2020 eller senare)
 • Bafang M420 centermotor


Kompatibel med Speedbox App

Hur fungerar Speedbox 3.1 till Bafang?

Trimmet kan aktiveras direkt från mobilapplikationen eller på cykelns display. Ett tryck på belysningsknappen visar ett värde på 9.9 km/h (6.2 mph) i displayen och efter det kommer motorn assistera även efter 25 km/h.

För att avaktivera trimningssatsen; tryck på belysningsknappen igen. Värdet på 2.5 km/h (1.6 mph) visas i displayen och hastighetsgränsen återställs till 25 km/h. Din elcykel kommer då att fungera som innan installationen av produkten.

SpeedBox fungerar även på cyklar utan belysningsfunktion. I det fallet kan du trycka kombinationen + - + - på displayens knappar och SpeedBox kommer att aktiveras. Du kan enkelt inaktivera SpeedBox på samma sätt.

TIPS: Du kan ställa in maxhastigheten för en elektrisk assistans genom att ändra lägen genom att växla lägen tre nivåer ner och sedan tre nivåer upp. En faktisk hastighetsgräns kommer att visas efter det. Den maximala hastigheten för en elektrisk assistans kan ändras genom att trycka kort på LIGHT-knappen eller genom att vrida bakhjulet 360°. Den senast visade gränsen kommer att sparas efter 5 sekunders inaktivitet.

 

SpeedBox App för SpeedBox 3.1 B.Tuning Bafang

SpeedBox App är speciellt designad för SpeedBox 3.1 B.Tuning, som använder Bluetoothteknik för att ansluta din elcykel till din mobilapplikation. Efter att ha laddat ner applikationen och anslutit din mobiltelefon till din e-cykel kommer du att se aktuella data och resparametrar som visas på din telefon. Cykelturer kan lagras så att resultaten kan jämföras med vänner och tillsammans kan de följa deras prestation. Så njut av åkturen och lämna och kontrollera parametrarna för trippen senare!

SpeedBox App funktioner:

 

 • Trimkontroll
 • Inställningar för hastighetsbegränsning
 • Spara och visa dina resor
 • Osynligt trim
 • Motorlås
 • Motordiagnostik


SpeedBox 3.0 B.Tuning är inte begränsad till att arbeta med SpeedBox-appen. Det är dock ett utmärkt verktyg som ger dig en fullständig överblick över dina prestationer.

Ladda ner SpeedBox-appen till din telefon innan du beställer SpeedBox 3.0 B.Tuning. Du kan då prova demoversionen och lära känna alla funktioner och samtidigt se till att applikationen är fullt fungerande på din telefon. För att ansluta till SpeedBox B.Tuning måste din telefon vara utrustad med Bluetooth 4.0 eller högre.

TIPS: Testa gärna Appen i DEMO-läge innan köp, så ser du hur den fungerar!

 

OBS! Kontrollera att din telefon stödjer Appen innan du köper trimmet!

 

Monteringsguide Speedbox 3.1 (Bafang/egoing)

När du ansluter SpeedBox till en elcykel hittar du kontakter som är färgmarkerade för att göra installationen mycket enkel. Speedbox har förberett detaljerade instruktioner och filmer för att göra installationen enkel för dig. Demontering av vår trimprodukt är lika enkelt. Om du har några problem med installation eller demontering, tveka inte att höra av dig.

Om du planerar att installera SpeedBox på en helt ny cykel, se till att du kör den i minst 1 km innan trimningen aktiveras första gången.

 

OBS! Om mjukvaran i cykelns system skall uppdateras måste trimmet monteras bort innan och sedan återmonteras igen eftera att uppdateringen är klar.

 

Observera att användning av modiferade elcyklar är olagligt på allmän väg. Visa hänsyn till omgivning och medtrafikanter, följ trafikregler och använd hjälm!

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

Tillbehör

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: