Polini HI-SPEED E-BIKE (Yamaha) PW/Syncdrive

Polini HI-SPEED E-BIKE (Yamaha) PW/Syncdrive

Trim till elcyklar med motor från Yamaha. Höjer assisterade toppfarten på elcyklar med Yamahamotor från 25km/h till 50 km/h. 100% made in Italy

1099.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
Art nr POL-950.830.033

Information om Polini HI-SPEED E-BIKE (Yamaha) PW/Syncdrive

Polini trim till Yamaha PW och Syncdrive - Trim till Yamaha PW och SyncDrive. Trimmet tar bort begränsningen vid 25 km/h och gör så att motorn hjälper till ända upp till 50km/h. Installationen är mycket enkel och hela monteringen tar endast några minuter med rätt verktyg. Ingreppet är helt osynligt och görs utan att yamahamotorn behöver öppnas då trimbox och kablar sitter inne i plastkåpan till vevhuset. Kontakterna på trimmet motsvarar originalkontakterna och har samma vattentäta skydd.

Inga inställningar behöver göras då trimboxen ställer in sig själv. Enheten får strömförsörjning via inkopplingen, så den behöver inget batteri.
Avstrypningsfunktionen kan enkelt inaktiveras genom att magneten som monteras på utsidan av kåpan tas bort. Magneten kan då fästas på utsidan av motorn.
Hastighetsmätaren kommer visa halva hastigheten när trimmet är monterad och aktivt. Även trippmätaren kommer visa halva längden när trimmet är aktivt. För att veta aktuell hastighet och hur långt man åkt får man helt enkelt dubbla siffrorna som visas.

Passar förljande motorer:
Yamaha PW
Giant SyncDrive

Assisterad maxfart: 50 km/h
Hastighetsvisning: Halva hastigheten
Aktivering: Trimmet aktiveras med hjälp av medföljande magnet

Montering av Polini trim på elcykel med YAMAHA PW

Bild 1 - Placera trimboxen och den svarta sensorn på den dubbelhäftande tejpen och skär ut så det matchar trimbox och sensor. Fäst sedan tejpen på trimbox och sensor.
Bild 2/3/4 - Demontering plastkåpa.
Bild 5 - Skruva upp och ta bort skruv A. Lossa på skruv B, men låt den sitta kvar.
Bild 6 - Placera trimmet enligt bilden med hjälp av den dubbelhäftade tejpen.
Bild 7- På motsatt sida av kåpan ska den svarta sensorn monteras med hjälp av dubbelhäftande tejpen.
Bild 8/9 - Koppla ur hjulsensorn och anslut trimboxen. Anslut kablarna enligt bild och se till att de sitter tight. För att aktivera trimmet sätts magneten på den svarta sensorn. För att avaktivera tas magneten bort.

OBS! – När mätardisplayen är på och trimmet är aktiverat med magneten kan siffror mellan 9-12 km visas på displayen i några få sekunder. Aktivering och avaktivering av trimboxen kan göras även när fordonet är på. Man behöver alltså inte stänga av elcykeln för att slå på eller av funktionen.

Hastighetsmätaren kommer alltid visa halva verkliga hastigheten när trimmet är aktivt, så för att veta aktuell hastighet med trimmet aktiverat får man helt enkelt dubbla visad hastighet.

Vissa elcyklar kommer inte kunna nå 50 km/h på grund av faktorer som t.ex. utväxling och annat som påverkar toppfarten.

Länk till manual och monteringsanvisning

Observera att användning av modiferade elcyklar är olagligt på allmän väg.
Visa hänsyn till omgivning och medtrafikanter, följ trafikregler och använd hjälm!

OBS! Läs detta innan du monterar trim på din elcykel

Tillbehör

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: